Prebiotika, probiotika a postbiotika v 1 kapsli
Tato trojkombinace využívá synergii, která běžným probiotikům chybí. Prebiotika, probiotika a zejména postbiotika posilují navzájem svůj efekt, který se součinností násobí. Postbiotika jsou, zjednodušeně řečeno, účinné látky produkované přátelskými bakteriemi. Jsou hlavním zdrojem veškerého jejich přínosu. Patentovaná kapsle chrání všechny složky před vlivem žaludečních i žlučových kyselin, což zajišťuje, že dorazí do střev v optimálním stavu.
__________________________________________________________________
318 miliard CFU pro výrobu milionů živých CFU a 500 typů postbiotik
Běžná probiotika jsou pouze na začátku výrobního procesu. Obrovské množství 318 miliard CFU/kapsle je použito pro výrobu mimořádného produktu, který v jedné kapsli obsahuje řádově miliony CFU těch nejstabilnějších a nejvíce životaschopných bakterií připravených na reálné prostředí střev. Ty jsou navíc obohacené o prebiotika a více než 500 typů přirozeně vyprodukovaných postbiotik. Probiotika Dr. Ohhira® jsou tak i při nižším a bezpečnějším počtu CFU nepoměrně účinnější než probiotika, která obsahují stovky miliard bakterií. Bezpečnost i účinnost pak potvrzují studie se zdravými dobrovolníky provedené výrobcem
__________________________________________________________________
Jak užívat OM-X® probiotika Dr. Ohhira® ?
Standardně 1–2 kapsle denně, ideálně před jídlem. Mikrobiom je však velmi individuální, proto je dobré najít své optimální dávkování. Bezpečné jsou i 4 kapsle denně. Neřešíte-li ale žádný konkrétní problém, můžete začít na 1 kapsli obden. Užívání je možné i u dětí od 6 měsíců, kterým se obsah kapsle vymáčkne do jídla. Účinek bývá patrný už v prvních dnech. Maximální přínos pak během 2-3 měsíců užívání.
_________________________________________________________________
100% přírodní složení
obsah v 1 kapsli (30 v balení)
Cukry(melasa/oligosacharidy) | 119.9 mg |
---|---|
Švestka domácí | 47.3 mg |
Špenát setý | 15.7 mg |
Kustovnice čínská | 5.9 mg |
Shitake | 4.9 mg |
Hořčice zelená / Komatsuna | 2.9 mg |
Fíkovník obecný | 2.9 mg |
Borůvka obecná | 2 mg |
Voskovník červený | 2 mg |
Yuzu | 2 mg |
Agaricus | 2 mg |
Maitake | 2 mg |
Hiziki | 2 mg |
Wakame | 2 mg |
Konbu | 2 mg |
Bakteriální kmeny:
Výpis specifických bakteriálních kmenů použitých pro zahájení 5letého fermentačního procesu (množství na 1 kapsli)
Bifidobacterium breve M-16V - 0.1 mg - 1x109 CFU
Bifidobacterium infantis M-63 - 0.1 mg - 1x109 CFU
Bifidobacterium longum BB536 - 0.1 mg - 1x1010 CFU
Bifidobacterium lactis Bl-04® - 0.1 mg - 1x1011 CFU
Lactobacillus acidophilus La-14® - 0.1 mg - 1x1011 CFU
Lactobacillus brevis NBRC 3345 - 0.1 mg - 1x109 CFU
Lactobacillus bulgaricus NBRC 13953 - 0.1 mg - 1x109 CFU
Lactobacillus casei TO-A - 0.1 mg - 1x109 CFU
Lactobacillus fermentum NBRC 3071 - 0.1 mg - 1x109 CFU
Lactobacillus helveticus NBRC 3809 - 0.1 mg - 1x109 CFU
Lactobacillus plantarum TO- A - 0.1 mg - 1x109 CFU
Streptococcus thermophilus NBRC 13957 - 0.1 mg - 1x1011
Průměrná hodnota na konci výrobního procesu 28.000.000 CFU/kapsle + více než 500 typů postbiotik. Proč to znamená vyšší účinnost?
Pomocné látky:
Světlice barvířská – 102.7 mg; prášek z mořských řas – 22.6 mg, Antioxidant - vitamin E obsažený v rostlinném oleji (řepkový, sojový) – 6.0 mg, Rostlinný emulgátor – 63.6 mg
___________________________________________________________
Složení kapsle:
škrob - 82.9 mg, karagenan 46.6 mg, glycerin - 45.3 mg, přírodní karamelové barvivo - 5.2mg
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Potravinový doplněk neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry. Těhotné a kojící ženy mohou doplněk stravy používat pouze po konzultaci s lékařem. Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék. Střevní mikroflóra je ovlivňována mnoha faktory jako jsou stravovací návyky, životní prostředí, stres, hormonální vlivy, užívání léků (antibiotika, antikoncepce, hormonální léčiva). Vzhledem k tomu, že imunitní systém je ovlivněn stavem bakteriálního osídlení zažívacího traktu, je velmi důležité udržovat střevní mikroflóru v rovnováze.
__________________________________________________________________
Výrobní proces
OMX probiotika jsou vyráběna pomocí přírodní fermentační metody, která využívá sezónních rostlinných přísad. Výroba trvá tři roky, během kterých se působením bakterií mléčného kvašení a změn teplot dle ročních obdobích střídá proces fermentace a zrání. Jsou používány lokální rostliny a jednotlivé rostlinné přísady jsou přidávány do fermentačních sudů v pořadí odpovídajícím jejich dozrávání v jednotlivých ročních obdobích. Samotná fermentace začíná přidáním bakterií mléčného kvašení. Opakováním tohoto procesu bakterie mléčného kvašení znovu a znovu fermentují použité přísady a zároveň akumulují velké množství živin jako například aminokyseliny, peptidy, vitamíny, minerály, organické kyseliny, vlákninu, olygosacharidy, polyfenoly a flavanoidy. Po třech letech fermentace a zrání je probiotická pasta doručena do největší japonské farmaceutické společnosti FUJI CAPSULE ke kapsulaci. Obal kapsle je tvořen želatinou a chrání prospěšné bakterie před žaludeční kyselinou.